För att du kan

Tankar / rullstol, ryggmärgsbråck, träning / Permalink / 1
Innan jag skapade bloggen hade jag länge tänkt att det skulle vara roligt att ha en träningsblogg, eller kanske ett instagramkonto fyllt med tränings- och hälsoinspirerade inlägg. Men så började jag fundera, och kom fram till att jag inte kan. Vad skulle jag göra med en träningsblogg, jag som inte kan jogga 10 km eller göra helt vanliga squats? P.g.a. funktionsnedsättningen har jag svagare benmuskler, och vissa får jag ingen kontakt med alls. Min balans är inte heller den bästa.
 
Nu sitter jag ändå här med en blogg, och vill hjälpa er att börja tro på er själva. För vet ni; ni kan! Går det inte att jogga; promenera eller kör rullstol istället. Är "vanliga" squats inte ett alternativ; hitta något som fungerar för just dig!
 
Visst har jag dagar då allt känns orättvist, och då jag sörjer att jag inte är som alla andra. Men vem är egentligen det? Alla är vi unika och bra som vi är.
 
Det tog 16 år, men nu kan jag ärligt säga att jag gillar min rullstol. Jag använder den när jag skulle behöva gå länge, och så tränar jag med den. Jag hade aldrig trott att den skulle få vara med på bilder som jag publicerar någonstans, men där hade jag fel. Den är en del av mig, och tack vare den kan jag fara på en 10 kilometers länk. Den ger mig träningsglädje, och jag är stolt över den!
 
"Who says you can't be the best?"

-Who says, Selena Gomez
 Foto: Kajsa (besök hennes blogg på kajsasofiaalice.blogg.se)
#1 - - Lotta:

Härligt <3

Svar: Tack☺️
lifeofjuliaaa.blogg.se

Till top