Nytt år, nya möjligheter...

Foto, Tankar / Permalink / 0
...eller hur var det? Egentligen borde man se varje dag som en ny möjlighet, och det vill jag sträva efter under 2016. Man måste inte vänta till nyår med att "börja på riktigt". Man kan börja med nya projekt när man än känner för det. 

En ny möjlighet kan betyda många olika saker. Det kan innebära en möjlighet att vila och ta igen sig, och ligga på soffan framför en bra serie. 
Det kan betyda en möjlighet att ta en lugn promenad, eller genomföra ett svettigt träningspass. En möjlighet att spela något spel med familjen, eller välja ut en bra bok att ta sig an. Träffa en saknad vän. Arbeta med den växande läxhögen, medan man hör på sina favoritlåtar (men inte under jullovet). 

Varje dag har sina betydelsefulla stunder. Vissa dagar är dessa stunder stora, andra dagar är de små. Men de är ändå lika viktiga, och dem ska man ta vara på. Dåliga dagar kommer att komma, men även i sådana kan man hitta ljusglimtar. 

Jag tänker inleda det nya året med another bloggpaus. Jag vill inspirera genom en feel-good-blogg, men det kan jag inte just nu. Så därför har jag bestämt att återkomma när jag har livet på klart igen. För det är inte lätt, och det har jag vetat länge. Men att det kunde vara svårt hade jag ingen aning om.
I miss you. I miss your smile.


Till top