New York Fashion Week

Tankar / Fashion, funktionsnedsättning, it takes all sorts to make a world, modell, new york, new york fashion week, vacker / Permalink / 0
När jag läste det här, blev jag glad. Äntligen har modevärlden tagit ett steg i rätt riktning!
 
Det är märket Ftl moda som har tagit med modeller som har någon form av funktionsnedsättning, för att visa upp kläder under årets New York Fashion Week, 10-17 september.
 
Jag ser verkligen upp till de här människorna, både personerna bakom märket, och modellerna. Alla borde få lika möjligheter att följa sina drömmar.
 
Jag tror att det finns en skillnad mellan modeller som har funktionsnedsättning, och de som inte har någon. Jag tror att de förstnämnda har lättare att ha roligt på riktigt när de visar upp kläder på scenen. Visst har alla komplex över sin kropp då och då, en del mer än andra. Men såsom jag upplever det, så har personer med funktionsnedsättning lättare att acceptera och tycka om sig själva. Inte alltid, men ofta.
 
Det här är ett stort framsteg för modebranschen enligt min åsikt, och jag hoppas världen någon gång inser att alla är vackra, och att alla kan vara modeller.
"It takes all sorts to make a world."
 


 
Källa:
https://tidningensolo.se/modeller-med-funktionsnedsattningar-agde-catwalken-under-new-york-fashion-week
Till top