Tänk att du är du!

Hälsa, Tankar / funktionsnedsättning, stolt, tack, träning / Permalink / 1
När jag var gymmet tidigare i veckan, började jag fundera på en sak; tänk att jag faktiskt kan gå på gym! Om min funktionsnedsättning inte hade varit såpass lindrig som den ändå är, så hade jag kanske varit ännu mer begränsad i min träning. Jag kanske inte skulle kunna träna alls. Så medan jag stod där svettig och röd i ansiktet (ingen vacker syn...) så kände jag mig tacksam. Tacksam för att jag är jag, och för allt jag faktiskt kan göra! Jag kan träna, även om jag inte kan göra det på samma sätt som "alla" andra. Jag kan inte gå en 10 kilometers powerwalk, men jag kan promenera 1 kilometer med stavar. Jag kan inte använda alla maskiner på gymmet och göra alla tänkbara övningar, men jag kan  använda många. Övningar som inte fungerar, ändrar jag på så att de passar mig. 

Ibland skäms jag för att jag är trött och andfådd efter min morgonpromenad på 1 kilometer, men är ändå alltid stolt över mig själv. Glad för att jag kan gå! 

Nu blev det här ett "me, me, me, me, me"-inlägg och jag låter lite självgod. Men vi borde bli bättre på att tycka om oss själva och vara stolta över den vi är. Det finns utrymme för det också. Älska din nästa som dig själv, och älska dig själv som du älskar din nästa!❤️ 
Du är du, jag är jag, och vi är bra!#1 - - Tessi:

❤️

Svar: ❤️
lifeofjuliaaa.blogg.se

Till top