Who says

Tankar / be you, ryggmärgsbråck, ätstörning / Permalink / 0
Det är inte lätt att vara sig själv. Eller rättare sagt; det är inte lätt att visa vem man egentligen är. Men man vinner på det i längden, att vara ärlig mot sig själv. Vad vill jag göra? Vem vill jag vara? 

Tyvärr fick jag, som så många andra, lära mig det the hard way. Jag har, så länge jag kan minnas, varit osäker med mig själv, med anledning av ryggmärgsbråcket. Jag tänkte inte på det när jag var yngre, men förr eller senare blir man medveten om sig själv och sin kropp. Det var delvis det som gjorde att jag utvecklade en ätstörning för tre år sedan. Jag kan inte säga att jag är helt fri från alla tankar som medföljer, men så gott som. Jag har fått bra professionell hjälp, men det är nog stödet från nära och kära som betyder mest❤️

Nu tar jag små steg för att hitta mig själv och vem jag vill vara och vad jag mår bra av. Jag vet att jag är annorlunda, och jag har kommit längre än jag trodde var möjligt i min strävan efter acceptans mot mig själv. Och förhoppningsvis kan jag komma ännu längre. 

Det är svårt att inte bry sig om vad andra tycker om en. Men om man lyckas, så tror jag att man blir lyckligare och mer självsäker. Man vet av sig själv att man duger som man är, och att man är precis lika bra som alla andra. Så definierar i alla fall jag självsäkerhet.

"Who says you're not beautiful?"
-Who says, Selena Gomez
Till top